IN DE WEEK

IEDERE maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag UITSLUITEND

WEEKMENU  € 22.50

1 Kirr / hapje
---
Keuze uit 3 Voorgerechten (aan tafel bediend)
---
Keuze uit 3 Hoofdgerechten (aan tafel bediend)
---
Dessert van de Chef of Irish Coffee

 

WEEKMENU 6/11 - 10/11

1 Kirr / Hapje

---

VOORGERECHT :

Soep van de dag

of

Kaaskroket

of

Wildmousse / vijg / uienconfijt

---

HOOFDGERECHT :

Diamanthaasje / béarnaise / frietjes

of

Lamsragout / rozemarijn aardappelen

of

Koolvishaasje / witte wijn / bieslook / tagliatelli

---

DESSERT :

Bordje gebak

of

Irish Coffee
 

 

SUGGESTIES

(mits opleg te verkrijgen ter vervanging voorgerecht of hoofdgerecht v/d WEEKmenu)

 

  • Zeeuwse oester 0000                                                                                                                            4.00 per stuk
  • Côte à l’os / gefriteerde uiringen (per 2pers.)                                                                                  + 14.00 pp  opleg
  • ½ kreeft ‘Belle Vue’ of  ½ kreeft Waterzooi                                                                               + 15.00 pp  opleg
  • Mossels (op aanvraag)                                                                                                                         + 13.00   opleg

 

WEEKMENU 13/11 - 17/11

1 Kirr / Hapje

---

VOORGERECHT :

Soep van de dag

of
Kaaskroket

of
Vispastei / tomatencoulis / butternut

---

HOOFDGERECHT :

Diamanthaasje / archiduc / frietjes

of

Wildragout / amandelkroketten

of

Lenghaas / risotto / saffraan  

---

DESSERT :

Dame Blanche

of

Irish Coffee

 

SUGGESTIES

(mits opleg te verkrijgen ter vervanging voorgerecht of hoofdgerecht v/d WEEKmenu)

  • Zeeuwse oester 0000                                                                                                                            4.00 per stuk
  • Côte à l’os / gefriteerde uiringen (per 2pers.)                                                                                  + 14.00 pp  opleg
  • ½ kreeft ‘Belle Vue’ of  ½ kreeft Waterzooi                                                                               + 15.00 pp  opleg
  • Mossels (op aanvraag)                                                                                                                         + 13.00   opleg

WEEKMENU 20/11 - 24/11

1 Kirr / Hapje

---

VOORGERECHT :

Soep van de dag

of

Kaaskroket

of

Gefriteerde scampi’s (3) / tartaar

---

HOOFDGERECHT :

Diamanthaasje - gegrild / choronsaus / frietjes

of

Kipfilet / archiduc / Pommes noisettes

of

Gegrilde zalm / bearnaise / frietjes

---

DESSERT :

Geflambeerd flensje / sinaas / Grand Marnier / vanille-ijs

of

Irish Coffee
 

SUGGESTIES

(mits opleg te verkrijgen ter vervanging voorgerecht of hoofdgerecht v/d WEEKmenu)

  • Zeeuwse oester 0000                                                                                                                            4.00 per stuk
  • Côte à l’os / gefriteerde uiringen (per 2pers.)                                                                                  + 14.00 pp  opleg
  • ½ kreeft ‘Belle Vue’ of  ½ kreeft Waterzooi                                                                               + 15.00 pp  opleg
  • Mossels (op aanvraag)                                                                                                                         + 13.00   opleg