Traiteur

Hapjes

Verzorgd assortiment koude hapjes, per hapje  1.40
Verzorgd assortiment warme hapjes, per hapje 1.40

Koude voorgerechten (deze gerechten zijn reeds op bord geschikt)

Carpaccio van lendenbiefstuk met Parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten 14.00
Ambachtelijk gerookte zalm, heilbot, forel en rivierpaling met krokant slaatje briochesnippers met pesto en bieslookroom 14.00
Tartaar van tonijn met brunoise van appel en komkommer, gedroogd citrusfruit, toast en kruidenroom   14.00
Timbaaltje van ganzenlever, gelei van muskaatwijn, gekonfijte rode ui en brioche 14.00
Fijnproeverssalade met kreeft, ganzenlever, oesters en andere heerlijkheden op een krokant van sesamzaad   16.50
Ganzenleverpastei  100gr 15.00

Soepen

Soep van de Noordzeevisser met broodkruim, gemalen kaas en rouille 8,75

Fijne kreeftensoep met vleugje armagnac en zachte kerrieroom

Bouillasbaisse met halve kreeft

8,75

35.00

Warme voorgerechten (voorzien van bijhorende garnituren)

Duo van zalm en tongfilets met parels van appel en zachte currysaus 14.00
   
Kussentje van wilde zalm met krab en grijze garnalen in een blanke botersaus met Chablis   14.00
Gastronomisch stoofpotje van zeeduivel, grietfilet en kreeft op fijne brunoise v jonge groentjes, krachtig jus van zeekreeft 16,50
Halve kreeft gegratineerd met koningskruid uit de oven 19.00

 

Deze warme voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden = supplement € 5.60

Hoofschotels

In boter gebakken varkenshaasje, licht gemarineerd met een vleugje kaneel 16.00
Parelhoenfilet op Vlaamse bodem gekweekt met een sinaasappelsaus 16.00
Gebakken nootjes hertekalf  “Grand Veneur” 24.00
Natuur gebakken kalfshaasje met eigen jus geparfumeerd met oude port, stoofpotje van jonge groentjes  21,25
Gefarceerde fazantenborst met ganzenlever en groene kool, “Fine Champagne” 26.00

 

Alle hoofdschotels zijn voorzien van passende groentengarnituren en kroketjes of gratin dauphinois.

Buffet

Volledig koud buffet   € 30.00

zalm, tomaat garnaal, pastei van grietbot en zalm, gaspacho van rivierkreeftjes, gemarineerde scampi’s, gerookte zalm, gerookte, heilbot, tongrolletjes, Gandaham met meloen, beenham, rosbief, varkensgebraad, hamrolletjes,roos van gerookte eendenborst, pastei, gefarceerde kalkoen, kippenboutjes. groenten, salades, sausen, aardappelen, rijst, brood

Nagerechten (deze gerechten zijn reeds op bord geschikt)

Uitgebreid nagerechtenbord “Vijverhof”  9.50
Cacaobolster gevuld met vloeibare karamel  5.50

BIJ ELKE BESTELLING VRAGEN WIJ EEN BORG VAN € 10.00  

(ongeacht het gerecht, hapjes of hoeveelheid)