Ontvangst met winterse cocktail van rode wijn met cassis en sinaasappel
Hapjes, koud en warm
─────
Uitgebreide tapasdegustatie met sharing dishes rond wild
Rillette van wilde eend met pistache
Carpaccio van hert en truffel
Huis gerookte eendenborst
Mousse van fazant met oude porto
Proevertjes van diverse wildpatés
…
Hoevebrood, brioche en lekker gezouten boter
─────
Hoofdgerecht in buffetvorm
Wildstoofpot van ree met truffel gratin en girolles
Marcassin in rode wijn gegaard en pastinaak
Gegrilde hertenfilet met salieboter
…
Diverse soorten bereidingen van winter- en vergeten groenten
Huisgemaakte Pommes Dauphines en andere klassiekers
─────
Klassiek dessert vernieuwend gebracht
‘Cerise Jubilee New Style’
Kirsch / Noordkrieken / kaneel / chocolade crumble
Mokka met een zoete zonde
Een Irish koffie voor de liefhebbers!
KINDERMENU
Kinderchampagne met zoutjes
Kaaskroket
Kip met appelmoes en frietjes
Kinderijsje
Soft drinks inbegrepen