Skip to content

Een communiefeest of lentefeest om nooit te vergeten

Bent u op zoek naar een feestzaal voor een uniek communiefeest of lentefeest op een idyllische locatie? Dan bent u aan het juiste adres. Met ons ervaren team, lekker eten en een sfeervolle setting nabij het zandstrand en de grote vijver kan het niet anders dan een onvergetelijke dag worden, zowel voor de kinderen als de volwassenen.

Pret gegarandeerd

Tijdens de zomermaanden (juni tot en met september) hebben alle kinderen gratis toegang tot ons Aqua Park. Ze kunnen zich uitleven op een uniek parcours van opblaasbare obstakels op het water of met onze stand-up paddle boards. Urenlange waterpret gegarandeerd voor een communiefeest of lentefeest waar nog lang over gesproken zal worden.

Lekkere gerechten en goede sfeer

Terwijl de kinderen de tijd van hun leven beleven genieten de volwassenen van een gezellige setting en het zicht op de grote vijver. Wij serveren de lekkerste gerechten zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

We beschikken over 5 feestzalen voor groepen van 20 tot 250 personen. Met elk zijn eigen charmante uitstraling zijn de zalen stuk voor stuk perfect uitgerust voor een geslaagd feest. In feestzaal Waterkant kunnen de gasten bovendien genieten van een direct zicht op de idyllische vijver.

Met meer dan 38 jaar ervaring is uw feest bij ons in goede handen. We garanderen u dan ook een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Download onze brochure en ontdek waarom Vijverhof de ideale locatie is voor een lentefeest of communiefeest.

Onze zalen

FEESTZAAL ELZENBROUCK
(100 - 250 personen)
FEESTZAAL WILGENPAS
(30 - 80 personen)
FEESTZAAL ELZENPAS
(30 - 100 personen)
FEESTZAAL WATERKANT
(60 - 130 personen)
FEESTZAAL RIETVELD
(25-50 personen)