Skip to content

Uw huwelijksfeest aan het water

Liefde op het eerste gezicht, dat is het gevoel dat onze idyllische locatie oproept. Een huwelijksfeest bij Vijverhof is een onvergetelijke gebeurtenis voor zowel het kersverse bruidspaar als voor de gasten. En dat mag ook, want uw huwelijksdag is een dag uit de duizend. Het terras, het zandstrand, het water, de charmante feestzalen, het lekkere eten en ons ervaren team, alle elementen zijn aanwezig om op de meest geslaagde en heuglijke manier jullie verbintenis te vieren.

Zorgeloos vieren op een betoverende locatie

We beschikken over 5 feestzalen voor groepen van 20 tot 250 personen. Elke zaal heeft haar eigen stijl en charme. In feestzaal Waterkant geniet u bovendien van een direct zicht over het water. In welke zaal uw feest ook plaatsvindt, uw huwelijksfoto’s zullen gegarandeerd betoverend zijn dankzij de grote vijver en de romantische setting.

Vertrouw ons met een gerust hart uw droomhuwelijksfeest toe. Met meer dan 38 jaar ervaring garanderen we u een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Succesrecept voor een onvergetelijke dag

  • Feestvieren tegen de achtergrond van een idyllisch waterlandschap
  • Ervaren team met oog voor detail, voor een zorgeloze trouwpartij
  • 5 verschillende zalen met elk een unieke charmante uitstraling
  • Strand en water: de beste ingrediënten voor geweldige huwelijksfoto’s
  • Vlotte bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden

Sylvie & Jean-Marie beleefden hun droomhuwelijk in het Vijverhof. Benieuwd hoe het eraan toe ging? We geven je hier een inkijk in deze adembenemende dag!

Download onze brochure en ontdek waarom Vijverhof garant staat voor een trouwfeest om nooit te vergeten.

Kom onze locatie bekijken en vraag een afspraak aan of reserveer meteen via info@vijverhof.be of telefonisch via +32 56 41 15 04.

Onze zalen

FEESTZAAL ELZENBROUCK
(100 - 250 personen)
FEESTZAAL WILGENPAS
(30 - 80 personen)
FEESTZAAL ELZENPAS
(30 - 100 personen)
FEESTZAAL WATERKANT
(60 - 130 personen)
FEESTZAAL RIETVELD
(25-50 personen)

Wij willen jullie via deze weg nog eens voor de zoveelste keer bedanken. Ons trouwfeest was een topper! Wij willen heel het team bedanken van Vijverhof, maar drie mensen willen we in het bijzonder bedanken: Katrien, voor de begeleiding op de dag zelf en ons gerust te stellen. Sylvie, voor het mee plannen van onze mooie dag en ons zo goed op te vangen elke keer opnieuw. Abbas, je was fantastisch! We konden alles aan jou vragen en niets was jou te veel. Iedere keer deed je alles voor ons met een glimlach.
Veel liefs

Lynn en Maarten