Ga naar hoofdinhoud

Een seminarie met impact verdient een unieke locatie

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een impactvol seminarie? Dan is Vijverhof wat u zoekt. De goede ligging en ruime parking voor 150 wagens, het zicht op het strand en de grote vijver, het overheerlijke eten en het ervaren team zorgen ervoor dat u een professioneel en memorabel seminarie kan geven.

Leren én genieten

We bieden 5 seminariezalen aan voor groepen van 20 tot 250 personen. Elke zaal heeft haar eigen stijl en charme. In seminariezaal Waterkant geniet u bovendien van een direct zicht over het water. Ook wat volledig verzorgde maaltijden betreft zijn er vele opties. We bieden ontbijtbuffet, lunch, broodjeslunch, enzovoort aan.

Wenst u teambuildingsactiviteiten aan uw seminarie te koppelen, in de zomer zelfs op het water? Dan kan u gebruik maken van een opblaasbaar hindernissenparcours, stand-up paddle boards en een giant stand up paddle board waar tot 10 mensen op kunnen plaatsnemen.

Kom onze locatie bekijken en vraag een afspraak aan of reserveer meteen via info@vijverhof.be of telefonisch via +32 56 41 15 04.

Onze zalen

FEESTZAAL ELZENBROUCK
(100 - 250 personen)
FEESTZAAL WILGENPAS
(30 - 80 personen)
FEESTZAAL ELZENPAS
(30 - 100 personen)
FEESTZAAL WATERKANT
(60 - 130 personen)
FEESTZAAL RIETVELD
(25-50 personen)