Buffet met waaier van koude gerechtjes op bord hoofdzakelijk vis.
Daarnaast buffet met vers geopende oesters en “”Fruits de mer”
Live cooking: klassieke en populaire gerechtjes met onder andere sushi en andere lekkers.
Soep corner met bijvoorbeeld: Bouillabaisse met Noordzeevis en klassieke tomatenroomsoep
Assortiment vers gebakken brood & hoeveboter
Butchers corner met ambachtelijke charcuterie & zuiderse delicatessen
Live versneden charcuterie op de Berkel en Italiaanse antipasti & saladbar met bruchetta’s en tapas
Steak tartaar minute en huisgemaakte pickels, …
°°°°°
Hoofdgerecht in buffetvorm
(vis en vlees)
Per seizoen bieden we een variatie van gerechten aan met dagverse bereidingen gebaseerd op ons marktaanbod
Altijd 4 bereidingen waarvan 3 vlees en 1 visbereiding.
Zoals bijvoorbeeld:
Côte à l’os met peper of béarnaisesaus en frietjes in ossewit – saladbar
Lamsfilet met tijm en aardappelgratin
Parelhoen met champignonsaus en zoete garnituur
Mosselen (seizoen) of gebakken zeebaars
°°°°°
Dessertbord
Creatie van het seizoen met fruit / fris / chocolade
Koffie of thee
€ 75.00 pp
– Incl. wijn, water, frisdranken en reguliere bieren tot aan de koffie
°°°°°
Kinderbuffet (3 tem 12 jaar)
Kinderaperitief / zoutjes
Tomatensoep met balletjes
Kaaskroketjes, vol-au-vent van hoevekip, hamburgers, gehaktballetjes in tomatensaus, macaroni, spaghetti, frietjes, kroketjes, …
Kidsdessert
€ 25.00 pp (3 tem 12 jaar)
– Incl.water en frisdranken
Reserveren:
Per mail: info@vijverhof.be
Telefoon: +32 56 411 504