Skip to content

Ben jij de (sous)chef die we zoeken?

Voel je jouw helemaal thuis tussen de potten en pannen? Ben je een (sous)chef in hart in nieren?

Functieomschrijving:

  • Je hebt ervaring in de keuken en bent van alle (keuken)markten thuis.
  • Je bent communicatief en verantwoordelijkheid nemen schrikt je niet af.
  • Je denkt vooruit, niet achteruit.
  • Je hebt leiderskwaliteiten en bent een echte People manager.
  • Bij jou staan orde, netheid, hygiëne en voedselveiligheid met stip op nummer één.
  • Je bent creatief en innovatief.
  • Je zorgt mee voor de mise-en-place en voor de netheid van de keuken.

Profiel:

  • Je hebt ervaring in de keuken en kent zowel de koude als warme keuken.
  • Je bent gemotiveerd en leergierig.
  • Orde en netheid zijn zeer belangrijk voor jou.
  • Je hebt een groot hart voor horeca en weekendwerk neem je er graag bij.
  • Je spreekt zeer goed Nederlands, een goede Franse kennis is mooi meegenomen.
  • Je kan goed in teamverband werken en bent positief ingesteld.

Aanbod:

  • Mooie verdienste met correcte verloning.
  • Je komt terecht in een hecht team met toffe collega’s.
  • Geen weekendwerk, je werkt van maandag tot vrijdag.
  • Een leuk idee? Jouw inbreng is steeds welkom!
  • Snelle opstart

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op via hr@vijverhof.be of per telefoon via 056 411 504.