Cava met een heerlijk hapje
°°°°°
Buffet met waaier van koude gerechtjes op bord hoofdzakelijk vis.
Daarnaast buffet met vers geopende oesters en ‘Fruits de mer’
Live cooking: klassieke en populaire gerechtjes met onder andere sushi en andere lekkers.
Soep corner met bijvoorbeeld: Bouillabaisse met Noordzeevis en klassieke tomatenroomsoep
Assortiment vers gebakken brood & hoeveboter
Butchers corner met ambachtelijke charcuterie & zuiderse delicatessen
Live versneden charcuterie op de Berkel en Italiaanse antipasti & saladbar met bruchetta’s en tapas
Steak tartaar minute en huisgemaakte pickles, …
°°°°°
Hoofdgerecht in buffetvorm
(vis en vlees)
Per seizoen bieden we een variatie van gerechten aan met dagverse bereidingen gebaseerd op ons marktaanbod
Altijd 4 bereidingen waarvan 3 vlees – en 1 visbereiding.
Zoals bijvoorbeeld:
- Côte à l’os met peper of béarnaisesaus en frietjes in ossewit gebakken – saladbar
- Lamsfilet met tijm en aardappelgratin
- Parelhoen met champignonsaus en zoete garnituur
- Mosselen (seizoen) of gebakken zeebaars
°°°°°
Dessertbord
Creatie van het seizoen met fruit / fris / chocolade
Koffie of thee
°°°°°
Kinderbuffet (3 tem 12 jaar)
- Kinderaperitief / zoutjes
- Tomatensoep met balletjes
- Kaaskroketjes, vol-au-vent van hoevekip, hamburgers, gehaktballetjes in tomatensaus, macaroni, spaghetti, frietjes, kroketjes, …
- Kidsdessert