Skip to content

Een bijzonder personeelsfeest op een unieke locatie

Heeft u als bedrijf iets te vieren? Zoekt u misschien een locatie om een nieuw product voor te stellen? Met Vijverhof als locatie laat u gegarandeerd een goede indruk na. Met de toegankelijke ligging, de uitgestrekte vijver met zandstrand, het terras, het lekkere eten en de sfeervolle feestzalen wordt uw personeelsfeest zeker memorabel. Ons ervaren team van medewerkers zorgt er bovendien voor dat alles op rolletjes loopt, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

Boost uw bedrijfsimago

We bieden 5 feestzalen aan voor groepen van 20 tot 250 personen. Elke zaal heeft haar eigen stijl en charme. In feestzaal Waterkant geniet u bovendien van een direct zicht over het water.

Bij ons is uw bedrijfsfeest in goede handen. Met meer dan 38 jaar ervaring garanderen we u een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Wenst u de teambuildingsactiviteiten aan het personeelsfeest te koppelen? Dan is ook dat een optie. In de zomer kan dat zelfs op het water. U kan gebruik maken van een opblaasbaar hindernissenparcours en stand-up paddle boards.

Download onze brochure en ontdek hoe we uw zakelijk event doen slagen.

Kom onze locatie bekijken en vraag een afspraak aan of reserveer meteen via info@vijverhof.be of telefonisch via +32 56 41 15 04.

Onze zalen

FEESTZAAL ELZENBROUCK
(100 - 250 personen)
FEESTZAAL WILGENPAS
(30 - 80 personen)
FEESTZAAL ELZENPAS
(30 - 100 personen)
FEESTZAAL WATERKANT
(60 - 130 personen)
FEESTZAAL RIETVELD
(25-50 personen)